Telecom

Uw betrouwbare partner in telecom

pr_jack

Communicatie is de sleutel voor een efficiënte en rendabele bedrijfsvoering. U weet daar alles van. Maar Protelco group bv ook. Protelco group bv is uw deskundige partner op het gebied van telecommunicatie. Een sector waar de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen en waar de vele technische begrippen voor onduidelijkheid kunnen zorgen. Wij hebben de know-how in huis om de techniek in oplossingen voor uw onderneming te kunnen vertalen, tegen aantrekkelijke tarieven. Dit communiceren wij naar u op een heldere manier. Zo weet u dus waar u aan toe bent en hebt u de partner in telecommunicatie gevonden.

Kwaliteit als uitgangspunt

prt03

Protelco group bv levert diensten en produkten met een hoge kwaliteit. Of het nu gaat om de hoogwaardige en betrouwbare bekabeling voor uw datanetwerk, die wij voor u desgewenst met certificaat kunnen opleveren, of om de hardware waarop uw communicatiesystemen draaien. Kwaliteit staat daarbij altijd voorop. U bent er tenslotte bijna van afhankelijk. En wij ook. Daarom kunt u ons ook 24 uur per dag bereiken om u service te bieden.

IP Telefonie oplossing

iptelefonie

Telefoneren met een zakenrelatie in Australië, met een klant in Frankrijk of een leverancier in China voor hetzelfde tarief per minuut als een telefoongesprek met uw relatie in Nederland. De technologie die dit mogelijk maakt heet voice over IP, oftewel voice over Internet, kortweg VoIP. Protelco group bv heeft zich al lange tijd op het samenvloeien van de twee werelden telefonie en internet voorbereid, Protelco group bv is daarom ook u juiste gesprekspartner in de oplossing die u zoekt in de wilde wereld van IP telefonie