Camerabewaking

beveiligings-camerabewaking

Een camerasysteem, oftewel CCTV systeem, verhoogd de beveiliging en toezicht op uw eigendommen, gebouw, buitenterrein en de aanwezige personen.Bij het inzetten van camera’s op een buitenterrein blijkt dat het vandalisme afneemt en het een afschrikkende werking heeft op inbrekers.

Toezicht via IP

Door de ontwikkeling van steeds snellere datanetwerken en internetverbindingen is het gebruik van IP-camera’s inmiddels de standaard geworden.
Deze camera’s hebben veelal een veel hogere resolutie dan bij conventionele camera’s en bij het terug kijken van opgenomen beelden, kan worden ingezoomd met een minimaal kwaliteitsverlies.
Een camerasysteem bestaande uit IP-camera’s waarbij de beelden ook worden opgeslagen op een NVR (Network Video Recorder) of server vraagt wel het nodige van uw datanetwerk.
Door gebruik te maken van de juiste apparatuur en bekabeling zal de impact op uw bedrijfsnetwerk tot een minimum beperkt worden.

Camerakeuze

Ook wanneer u de keuze maakt voor camerabewaking met netwerkcamera’s is er een grote keuze aan camera’s, maar welke is nu het meest geschikt voor uw doel?
Hierbij moet onder andere worden gelet op wat er bekeken moet worden en is ook de omgevingsverlichting van belang.
Onze adviseurs kunnen u adviseren welk type camera het beste bij uw wensen past.

Toezicht

U kunt de beelden continu op een monitor laten weergeven.
Tevens kunnen de beelden Waar u zich ook bevind, als u een internetverbinding ter beschikking heeft,worden bekeken
door in te loggen op het camerasysteem.
De livestream of opgenomen beelden kunnen eenvoudig via een monitor, pc of app op de smartphone of tablet worden bekeken.