Toegangscontrole

Steeds vaker is de wens aanwezig om te kunnen controleren welke personen waar en hoe laat binnen mogen komen.
Met een toegangscontrolesysteem kunt u zelf bepalen welke personen de ruimte in mag komen en houd u vreemdelingen buiten de deur.

Uit een groot scala van elektronische toegangscontrolesystemen kan worden gekozen voor stand-alone of PC-gekoppelde systemen, waardoor de meest uiteenlopende wensen kunnen worden verwezenlijkt. Voor beide systemen is te kiezen uit toegangspasjes, proximitytags of codesloten.

Stand-alone systemen

kunnen o.a.toegepast worden in:Toegangscontrole draadloos
– kleine bedrijf
– sportclubs
– Opslagplaatsen

Een stand-lone systeem kan worden toegepast op één of enkele deuren waarbij u geen inzicht hoeft te hebben welke personen in of uit de ruimte zijn geweest.
Wanneer er een toegang geweigerd of gewijzigd moet worden dient dit bij iedere deur handmatig gedaan te worden. Het bijhouden van deze manier van toegangscontrole vergt een goede handmatige administratie.

PC-gekoppelde systemen

kunnen o.a toegepast worden is:Toegangscontrole software
– klein en middel bedrijf
– grote bedrijfsgebouwen
– sportclubs
– bedrijven met meerdere locaties

Bij een PC-gekoppeld systeem worden de toegangscontrole modules via het IP-netwerk aan elkaar verbonden. Via de software kunnen alle personen en deuren eenvoudig beheerd worden. Het toevoegen of verwijderen van een persoon met toegangsrechten via een proximity/magneetstripkaart of pincode via de software is geen enkele moeite en worden direct doorgevoerd in het gehele systeem.

toegangscontrole appEen voordeel van het PC-gekoppeldesysteem is dat u personen kunt toevoegen aan gebruikersgroepen en zo eenvoudig van een gehele afdelingen de toegang kunt aanpassen. Tevens is het mogelijk rapporten te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld een aanwezigheidsadministratie bijhouden die u in geval van calamiteiten kunt raadplegen.

Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op.