Beveiliging

Uw betrouwbare partner

guardall-codebedienpaneel

Protelco group bv is een BORG erkend beveiligingsbedrijf. BORG erkende beveiligingsbedrijven staan garant voor het leveren van beveiligingssystemen met een kwaliteitslabel, of dit nu uitsluitend bouwkundig is of in samenhang met verschillende elektronische maatregelen. Het BORG opleveringsbewijs is het schriftelijk bewijs voor u als klant van Protelco group bv en voor de verzekeraar dat alle beveiligingsmaatregelen zijn uitgevoerd volgens een bepaalde risicoklasse.

» Lees meer over Inbraakbeveiliging

Kwaliteit als uitgangspunt

beveiligings-camera

Vóór Protelco group bv een camera systeem bij u aanbeveelt en installeert heeft er al een evaluatie plaats gevonden van de situatie ter plaatse en van de verwachten omgevingscondities. Dit is bepalend voor de keuze van het camerasysteem om, zonder “overkill”, een perfect werkende oplossing te kunnen bieden. De keuze van het toe te passen registratiesysteem is eveneens van groot belang en het wordt in overleg met u gekozen. Denk hierbij aan lokale of externe opslag van beelden, toegang tot het systeem op afstand, via internet of op andere wijze.

Deze vooraf verworven kennis, onze ervaring, en dat wat u zelf van het systeem verwacht, vormt de basis voor ons voorstel.

Daarbij wordt een zorgvuldige keuze gemaakt uit het grote aantal elektronische en optische technieken dat Protelco group bv tot haar beschikking heeft, om het best mogelijke resultaat voor u te verzekeren.

» Lees meer over Camerabewaking

Turn-key oplossing

elektronische-toegangscontrole-systemen

Wilt u controle, over wie in uw bedrijf aanwezig is, en ook waar en op welk tijdstip? Schoonmakers en leveranciers hoeven immers niet altijd en overal binnen te kunnen lopen. Protelco group bv biedt in dit geval diverse mogelijke oplossingen van toegangscontrole. Uit een groot scala van elektronische toegangscontrole systemen kan worden gekozen. We hebben stand-alone of gekoppelde systemen, waardoor de meest uiteenlopende wensen kunnen worden verwezenlijkt. Verificatie kan met magneetkaarten/ pasjes, proximitytags (die u alleen in de buurt van de lezer hoeft te houden), codesloten op sleutels. Tevens is het mogelijk met dezelfde middelen een werktijdregistratie of aanwezigheidsregistratie bij te houden.

» Lees meer over Toegangscontrole

De spil van de beveiliging

meldkamer

De meldkamer is de schakel naar veiligheid. De meldkamer is 24 uur per dag, zeven dagen per week bemand met goed opgeleide en ervaren centralisten. Zij zetten ontvangen meldingen snel en doortastend om in actie bij inbraakmeldingen, paniekalarm of technische meldingen.

De meldkamer is een onderdeel van onze 24 uurs service. Bij de Protelco group 24 uur service kunt u altijd terecht met uw vragen of wensen. Waar nodig ondernemen we meteen actie door een van de eigen storingsmonteurs te waarschuwen, of door het aansturen van een surveillant die bij u op locatie de melding zal verifiëren en afhandelen.

Voor storingen of calamiteiten kunt u bellen naar telefoonnummer: 088-4434241